35-годишният Брандън Майлс Мей от Детройт (Мичиган, САЩ) изглежда толкова млад,

...
35-годишният Брандън Майлс Мей от Детройт (Мичиган, САЩ) изглежда толкова млад,
Коментари Харесай

Спряно стареене: 35-годишен мъж често се бърка с 15-годишен ученик СНИМКИ

35-годишният Брандън Майлс Мей от Детройт (Мичиган, САЩ) изглежда толкоз млад, че непознати постоянно го бъркат с 15-годишен възпитаник. Понякога това се трансформира в същински проблем на летищата, където той е спиран от защитата за спомагателна инспекция на паспортните данни.  

Наскоро Брандън разкри пред кореспонденти тайните на младостта си. Според него предотвратяването на стареенето стартира на 13-годишна възраст, когато той се грижи съществено за кожата си, употребявайки слънцезащитен крем, а също по този начин поставя всички старания да поддържа здравословен метод на живот като цяло, по-специално в никакъв случай не е пил алкохол, пише Daily Star.
 Как да поддържаме младостта, външния тип, хубостта, старостта, Брандън Майлс Мей от Детройт, фотография, Съединени американски щати Наскоро Брандън разкри пред кореспонденти тайните на младостта си Снимка: Brandon Miles May
Мей твърди, че съблюдава специфична диета, която включва пресни плодове и горски плодове - боровинки, къпини и малини, органични храни, по-специално прясна риба, зелен чай и черен шоколад със наличие на какао от 92 до 100%. Освен това, с цел да се усеща толкоз млад, колкото преди 10 години, той се отхвърли от захарта, зърнените храни и въглехидратите.

„ Аз също не пия алкохол и се вардя от слънчева светлина през целия си живот - нося качулка и затрупвам ръцете си “, изяснява мъжът, добавяйки, че чиновниците по сигурността на летището постоянно го ревизират още веднъж, когато ревизират данните в паспорта му.
 Как да поддържаме младостта, външния тип, хубостта, старостта, Брандън Майлс Мей от Детройт, фотография, Съединени американски щати Мей стои надалеч от слънчева светлина Снимка: Brandon Miles May
Повечето хора считат, че Брандън е на възраст сред 15 и 19 години и го подозират, че се интересува от пластични интервенции и „ инжекции за хубост “. Мъжът обаче се кълне, че не е правил никакви козметични процедури, с цел да резервира младостта си - и даже спортува в много премерени дози.

" Опитвам се да не се претрупвам с извършения. Прекаленото натоварване също е стрес за тялото, което форсира стареенето. Вместо това избрах вървене, йога и малко силови тренировки ", споделя Мей.

Казва, че " влага " в себе си, само че не с цел да живее постоянно, а просто желае да поддържа тялото си крепко допустимо най-дълго.
 Как да поддържаме младостта, външния тип, хубостта, старостта, Брандън Майлс Мей от Детройт, фотография, Съединени американски щати Повечето хора считат, че Брандън е на възраст сред 15 и 19 години Снимка: Брандън Майлс Мей
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР